array(3) {
  ["design"]=>
  string(7) "design2"
  ["link"]=>
  string(2) "97"
  ["back_text"]=>
  string(40) "ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ"
}

Δημοσιεύθηκε πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων, στο Συμβούλιο Νεολαίας της EUSAIR, το οποίο αναμένεται να συσταθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Το Συμβούλιο Νεολαίας, αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, σχεδιασμένο με στόχο να ενισχύσει τις φωνές και να εδραιώσει τις προοπτικές των νέων σε όλη την περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου. Το Συμβούλιο θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην ενσωμάτωση των γνώσεων των νέων στην EUSAIR, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον της περιοχής ευθυγραμμίζεται με τις προσδοκίες και τις ανάγκες της νεότερης γενιάς.

Το Συμβούλιο Νεολαίας EUSAIR, θα αποτελείται από νέους ηλικίας 18 έως 29 ετών, θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο, εισάγοντας  νέες, καινοτόμες ιδέες,  μέσω άμεσης επικοινωνίας  με τις δομές διακυβέρνησης της EUSAIR. Ζητούνται,  δραστήρια και ενεργά άτομα ώστε να ενταχθούν σε αυτήν την ομάδα,  που να διαθέτουν ικανότητες να επιτύχουν θετικές αλλαγές, να εισάγουν καινοτόμες λύσεις στις προκλήσεις της περιοχής, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον της EUSAIR.

Η Πρόσκληση είναι ανοικτή για την υποβολή αιτήσεων, από τις 15 Απριλίου έως τις 27 Μαΐου 2024, στις 18:00 (ώρα Ελλάδας ).

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.adriatic-ionian.eu/youth-in-eusair/call-for-application-eyc/