array(3) {
  ["design"]=>
  string(7) "design2"
  ["link"]=>
  string(2) "97"
  ["back_text"]=>
  string(40) "ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ"
}

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: “EU Knowledge Valorisation Week 2022”, από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου.

Η Εβδομάδα Αξιοποίησης της Γνώσης της ΕΕ θα παρουσιάσει εξαιρετικά παραδείγματα πολιτικών και εργαλείων που προωθούν την αφομοίωση των ερευνητικών αποτελεσμάτων και των λύσεων που βασίζονται στην επιστήμη προς όφελος όλων. Πανεπιστήμια, επιχειρηματικές ενώσεις, ερευνητικοί οργανισμοί, καλλιτεχνικά ιδρύματα και άλλοι ενδιαφερόμενοι συνέβαλαν στη διαμόρφωση του προγράμματος μοιράζοντας τις βέλτιστες πρακτικές τους στην αξιοποίηση της γνώσης.

Η Εβδομάδα θα συγκεντρώσει ενδιαφερόμενους φορείς και φορείς χάραξης πολιτικής σε όλη την Ευρώπη. Θα τονώσει την ανταλλαγή εμπειριών και τον διάλογο για τρόπους βελτίωσης των επενδύσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων για την αξιοποίηση της γνώσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Εβδομάδα Αξιοποίησης της Γνώσης της ΕΕ διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας, τα κράτη μέλη της ΕΕ και τις χώρες του ΕΟΧ.

Περισσότερες πληροφορίες: https://ec.europa.eu/info/events/eu-knowledge-valorisation-week-2022-2022-mar-29_en