Δημιουργήθηκαν Ομάδες Εργασίας για την διαμόρφωση προτεραιοτήτων Έρευνας & Τεχνολογίας αναφορικά με τον τομέα της πρωτογενούς Αγροτικής παραγωγής των Τροφίμων και της Αγροβιοτεχνολογίας στο πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.
Ομάδες Εργασίας:
- Ομάδα 1: Οπωροκηπευτικά – Καλλιέργειες υπό κάλυψη (Θερμοκήπια – Δικτυοκήπια)
- Ομάδα 2: Υδατοκαλλιέργειες
- Ομάδα 3: Ελιά – Λάδι
- Ομάδα 4: Φυτοπροστασία
- Ομάδα 5: Τρόφιμα – Βιοτεχνολογία & Βιολειτουργικά τρόφιμα
- Ομάδα 6: Αρωματικά φυτά
- Ομάδα 7: Δενδροκομία
- Ομάδα 8: Κτηνοτροφία
- Ομάδα 9: Άμπελος – Οίνος
- Ομάδα 10: Γεωργία (Υπόλοιπες καλλιέργειες, τεχνολογίες υποστήριξης)
- Ομάδα 11: Ποτά – Αναψυκτικά
- Ομάδα 12: Νερά – Δάση
- Ομάδα 13: Αξιοποίηση αποβλήτων από την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων