Δημιουργήθηκαν Ομάδες Εργασίας για την διαμόρφωση προτεραιοτήτων Έρευνας & Τεχνολογίας αναφορικά με τον τομέα της πρωτογενούς Αγροτικής παραγωγής των Τροφίμων και της Αγροβιοτεχνολογίας στο πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.

Ομάδες Εργασίας:

  • Ομάδα 1: Οπωροκηπευτικά – Καλλιέργειες υπό κάλυψη (Θερμοκήπια – Δικτυοκήπια)
  • Ομάδα 2: Υδατοκαλλιέργειες
  • Ομάδα 3: Ελιά – Λάδι
  • Ομάδα 4: Φυτοπροστασία
  • Ομάδα 5: Τρόφιμα – Βιοτεχνολογία & Βιολειτουργικά τρόφιμα
  • Ομάδα 6: Αρωματικά φυτά
  • Ομάδα 7: Δενδροκομία
  • Ομάδα 8: Κτηνοτροφία
  • Ομάδα 9: Άμπελος – Οίνος
  • Ομάδα 10: Γεωργία (Υπόλοιπες καλλιέργειες, τεχνολογίες υποστήριξης)
  • Ομάδα 11: Ποτά – Αναψυκτικά
  • Ομάδα 12: Νερά – Δάση
  • Ομάδα 13: Αξιοποίηση αποβλήτων από την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων